Presa spaniolă a analizat prestația României, din Liga Națiunilor: „A intrat în groapă”

Presa spaniolă a scris despre ultima contraperformanță a naționalei de fotbal a României.

Tricolorii au retrogradat în Liga C a Ligii Națiunilor, într-o grupă cu Finlanda, Muntenegru și Bosnia-Herțegovina.

Liga Naţiunilor s-a încheiat, iar România şi Suedia au retrogradat în Liga C, al treilea eşalon al fotbalului european, iar două echipe cândva puternice, sfertfinaliste, respectiv semifinaliste la Cupa Mondială din ’94, vor întâlni Bulgaria în al treilea eşalon al Ligii Naţiunilor.

În memoria unei întregi generaţii rămân Brolin, Larsson şi Dahlin pentru Suedia, Hagi, Petrescu şi Dumitrescu pentru România, Stoichkov, Lechkov şi Balakov pentru Bulgaria. Jucători care au făcut istorie şi care au ajuns acolo unde restul echipelor europene nu ar fi crezut niciodată că este posibil să îi vadă.

Cu toate acestea, nivelul din ce în ce mai globalizat şi mai egalizat al fotbalului european a făcut ca ţările cu o asemenea istorie la Cupa Mondială să intre în groapă”, au scris spaniolii de la AS.

Naționala de fotbal a României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei-Herțegovina, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. În ciuda victoriei, tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. În schimb, oaspeții au terminat pe prima poziţie și au promovat în Divizia A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...