Preşedintele Iohannis a retras titluri de „Luptător pentru Victoria Revoluţiei 1989” unor persoane cărora tot el le-a acordat distincțiile!

Preşedintele Klaus Iohannis a retras 18 titluri de ”Luptător pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant” unor persoane cărora tot el le-a acordat aceste distincții, în urmă cu trei ani.

Astfel, au fost retrase titlurile pentru: Vasile Bledea, Valentina Florentina Manta, Dumitru Petre, Elena Joiţoiu, Stelian Podărescu, Ioan Dorin Petrui, Ghiorghi Tănasă, Vasile Lăcătuş, Mircea Ştefan, Constantin Drăgoiu, Alexandru Man, Carnig Manuchian, Traian Dumbrăveanu, Vasile Mihai Ştefan Manţa, Aurora Samson, Dumitru Spirea, Constantin Oprişan, Vasile Vlad.

Ziuaconstanta.ro precizează că președintele a premiat zeci de persoane în 2019, an când s-au împlinit trei decenii de la Revoluție, între care s-au numărat și cei 18 cărora azi le-au fost retrase titlurile.

În schimb, azi i-a fost conferit titlul de „Luptător pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant” Gabrielei-Olimpia Moldovan.

Pe 1 februarie, Iohannis a retras acest titlu în cazul altor 16 persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...