Președintele PNL mesaj „liniștitor” pentru populație: România a fost ferită de astfel de atentate

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus, sâmbătă, în contextul tragediei de la Arad, în care un om de afaceri a murit în condiţii suspecte, că România a fost ferită de atentate.

„România a fost ferită, o lungă perioadă de timp, de astfel de atentate. Avem instituţii care veghează la apărarea vieţii şi siguranţei cetăţenilor români şi este, din punctul meu de vedere, o ţară sigură. România are instituţii profesioniste care veghează la apărarea siguranţei. Nu se află despre câte astfel posibile evenimente, atentate sau alte lucruri au fost prevenite, dar în mod evident România a fost ferită de astfel de atentate”, a declarat Ludovic Orban într-o conferinţă de presă.

O maşină a explodat în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, sâmbătă dimineaţă. În autoturism se afla un bărbat carbonizat. Poliţiştii cred că autoturismul a fost incendiat. Bărbatul, care inițial nu a fost identificat, este un cunoscut om de afaceri pe nume Ioan Crişan.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...
recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...