Detalii inedite despre prietenia dintre împărăteasa Sisi și Regina Elisabeta a României

Puțini știu că împărăteasa Sisi, această frumusețe legendară, iubitoare de libertate a avut o frumoasă prietenie cu Regina Elisabeta a României.

Serialul „Sisi”, de la Kanal D, impresionează prin exuberanța jocului actoricesc, strălucirea decorurilor și costumelor, dar și prin măiestria cu care sunt țesute intrigile în jurul celei mai cunoscute povești de iubire regale din Europa.

Împărăteasa Sisi și Regina Elisabeta a României au avut o legătură foarte puternică, fiind legate invizibil de aceeași pasiune pentru tot ceea ce era frumos în jurul lor.

Mai mult, frumoasa împărăteasă a vizitat de mai multe ori România.

„Regina noastră (n.r. Regina Elisabeta a României) a știut întotdeauna să îi fie alături împărătesei (n.r. Sisi) care nu a avut o viață nici ca-n filme, nici ca în romane, ci, până la urmă, o existentă ca oricărei muritoare.

Știm că a fost și pe la Peleș, de acolo își lua și „floarea reginei” pe care o purta în păr, o floare foarte rară, care are și o poveste foarte frumoasă”a dezvăluit Irina Margareta Nistor referindu-se la floarea de colț care este de secole un simbol național în Austria și care, în țara noastră reprezintă un simbol al dragostei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...