Prigoană a reacționat după ce Adriana Bahmuțeanu s-a măritat în Ucraina

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au cununat religios într-o mănăstire din Ucraina, iar Silviu Prigoană a avut o primă reacție la acest eveniment important pentru mama băieților lui.

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au avut o căsnicie cu năbădăi. Aceștia au divorțat și s-au împăcat de mai multe ori. Ultimul divorț, cel cu numărul cinci, a avut loc în anul 2015. Aceștia au împreună doi copii, pe Maximus și pe Eduard.

Înaintde Silviu Prigoană, Adriana a mai fost căsătorită cu afaceristul Cosmin Bahmuțan de care s-a despărțit tot cu scandal. De data aceasta, Bahmu susține că și-a găsit sufletul pereche și căsnicia cu George Restivan este a șaptea și ultima.

„Viața personală a mamei copiilor mei este protejată de către Constituție. În consecință, no coment!”, comentat Silviu Prigoană în presă decizia fostei sale soții de a se căsători din nou și nu oriunde, ci într-o mănăstire ortodoxă din Ucraina.

De ce s-au căsătorit Adriana Bahmuțeanu și George Restivan în Ucraina

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan formează un cuplu de aproximativ un an. El a venit tocmai din California pentru a o cunoaște.

„Am vrut să scăpăm de ochii curioșilor și am vrut să fim noi și Dumnezeu la cununia religioasă, pentru că, de fapt, cununia religioasă înseamnă că Dumnezeu binecuvântează o legătură de căsătorie. . (…) Nu am anunțat, am ținut secretul. Nu au știut nici măcar mamicile noastre, altfel intrau în panică.

Am avut peripeții la graniță. Am fost în Bucovina de nord. Era să nu ne mai ducem. Am avut niște încurcături cu actele și eu la un moment dat renunțasem, moment în care s-a trezit balaurul (n.r. – George Restivan) și a zis că trebuie să ne căsătorim. Am întârziat vreo două ore. A fost o aventură, s-a terminat cu bine.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...