Primăria Capitalei câștigă procesul cu Ministerul Fondurilor Europene

Primăria Capitalei a câștigat procesul cu Ministerul Fondurilor Europene. Astfel, Curtea de Apel București va fi nevoită să anuleze penalitatea în valoare de 84 milioane lei pentru contractul pentru cele 100 de tramvaie Imperio.

„Am câștigat procesul cu Ministerul Fondurilor Europene, Curtea de Apel București anulând penalitatea de 84 milioane lei pe care acesta ne-o aplicase. Cele 100 de tramvaie Imperio sunt finanțate prin Programul Operațional Regional, iar Ministerul aplicase o penalitate de 10% din valoarea contractului, susținând că au existat abateri în procedura de atribuire din 2019”, a precizat Nicușor Dan.

Acesta menționează că întărirea forței juridice a Primăriei a fost una dintre prioritățile sale și „se dovedește încă o dată că am procedat corect”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...