Primăria Sector 1 știe? O “comunitate ascunsă” ia naștere la Podul Grant

Pe terenul aflat în custodia ADP sector 1 București, de lângă Podul Grant, în spatele vegetației luxuriante și copacilor bine crescuți și îngrijiți de ADP-ul cu pricina s-a format de ceva vreme o “comunitate”.

Și, pe acest teren aflat lângă barăcile instalate pentru muncitorii care repară podul cu pricina, sub nasul autorităților care nu miros decât covid și al oamenilor din blocurile de vizavi au instalat o sufragerie în aer liber, bine ascunsă în spatele vegetației și copacilor cu pricina…

Au adus canapele – nu se șție de unde – ziua în amiaza mare, iar de obicei  discută de la miezul nopții și până dimineața (așezați pe “peluza” unde se petrece, în fotografie, transportul de canapele), se ceartă, beau și…discută cu câinii care îi însoțesc pe tot parcursul acestor mici distracții nocturne. Ce mai, ca o  familie. Pe când o bibliotecă, un televizor și chiar o bucătărie în aer liber? Iar pe oamenii “obișnuiți”, cu grija zilei de mâine, care “au pus ochiul” pe un teren al Primăriei care le place, ce îi oprește să facă și ei așa ceva? Că doar suntem o țară liberă…Sau a nimănui? 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole