Primăria Sectorului 5, surprize pentru cei mici: „Copiii sunt o prioritate”

Publicat: 14 iun. 2024, 15:29, de Corina Oprea, în SOCIAL , ? cititori
Primăria Sectorului 5, surprize pentru cei mici:
sursa: facebook

Primăria Sectorului 5 a pregătit surprize mari pentru cei mici. Copiii care beneficiază de programul de tip after school – ”Șanse egale – acces la educație” au avut parte de distracție pe cinste săptămâna aceasta. Ce momente speciale au fost pregătite pentru aceștia.

Primăria Sectorului 5 a organizat spuma party

Primăria Sectorului 5 a anunțat organizarea unui eveniment special pentru copiii din sector: o petrecere cu spumă. Reprezentanții primăriei au subliniat că prioritatea lor sunt copiii, atât în cadrul instituțiilor de învățământ, cât și în programul lor de după orele de curs.

În acest context, copiii din Sectorul 5 beneficiază de programul after school „Șanse egale – acces la educație”, susținut de Complexul Multifuncțional „Sf. Andrei”. În cadrul acestui program, 230 de copii participă la diverse activități supravegheate de cadre didactice, desfășurate în condiții speciale.

Pe lângă timpul alocat temelor și atelierelor de creație, copiii se bucură și de activități extrașcolare, menite să le ofere o modalitate plăcută și educativă de a-și petrece timpul liber. Periodic, aceștia asistă la spectacole de teatru și participă la diverse activități recreative.

În săptămâna curentă, a fost organizat proiectul „Părinți mulțumiți, copii fericiți”, care a inclus activități muzical-distractive și o petrecere cu spumă. Copiii au fost extrem de entuziasmați, jucându-se și dansând în spumă, ca o pregătire pentru vacanța de vară.

„𝐒𝐏𝐔𝐌𝐀 𝐏𝐀𝐑𝐓𝐘 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐏𝐈𝐈𝐈 𝐃𝐈𝐍 𝐒𝐄𝐂𝐓𝐎𝐑𝐔𝐋 𝟓

Pentru Primăria Sectorului 5, copiii din Sectorul 5 sunt o prioritate, atât în ceea ce privește instituțiile de învățământ, cât și programul acestora după orele de curs. Astfel, copiii din Sectorul 5 sunt beneficiarii programului de tip after school – ”Șanse egale – acces la educație”, proiect susținut de Complexul Multifuncțional ”Sf. Andrei”, în cadrul căruia 230 de copii beneficiază de multiple activități supravegheate de cadre didactice, în cele mai bune condiții de desfășurare.

Pe lângă orele în care copiii își rezolvă temele, participă la ateliere de creație, aceștia au parte și de activități extrașcolare și de petrecere într-un mod plăcut și educativ a timpului liber. Periodic le sunt prezentate spectacole de teatru, au activități de petrecere a timpului liber.

Săptămâna aceasta a fost organizat proiectul: ”Părinți mulțumiți, copii fericiți”, în cadrul căruia au avut loc activități muzical distractive și Spuma party, o petrecere cu spumă. Entuziasmul copiilor a fost la cote maxime, jucându-se și dansând în spumă, cu gândul la vacanța care se apropie”, este mesajul integral al Primăriei Sectorului 5.