Primarul Piedone, incursiune culinară prin târgul din Sectorul 5: Mi s-a făcut poftă de slană cu ceapă

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, împărtășește pe Facebook o experiență savuroasă și plină de întâlniri cu locuitorii sectorului 5 în timpul unei plimbări pentru a satisface pofta de slană.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a surprins comunitatea pe rețelele sociale cu o postare plină de savoare și căldură umană. Într-o incursiune spontană prin târgul local, acesta și-a îndeplinit pofta de slană și a împărtășit experiența sa pe Facebook.

„Mi s-a făcut poftă de slană și-am plecat s-o caut prin târg, cum mi-e obiceiul de ani buni. Am găsit-o unde bănuiam, cu același gust unic de Ardeal! Mă aștepta rezemată de niște cârnăciori afumați și povestea ceva cu un mușchiuleț crescut pe pajiștile curate de la Jijia în sus. Le-am luat cu nițică brânză, să-mi bucure casa în sfânta duminică!” a scris primarul pe rețeaua de socializare.

Cu o spontaneitate specifică, Piedone a împărtășit că a simțit nevoia să împărtășească momentul cu comunitatea locală. „Și cum sunt pofticios de mic… n-am mai avut răbdare! Am spart o ceapă și-am încropit o câmpenească ardelenească, laolată cu amicii, chiar în buza tarabei.”

Primarul și-a exprimat bucuria și mulțumirea pentru prietenia oamenilor simpli din comunitatea sa: „Am plecat energizat cu prietenia oamenilor simpli care m-au acceptat așa cum sunt, m-au susținut necondiționat și mi-au fost mereu aproape, încrezători că ORICARE AR FI GREUTATEA MISIUNII LUI ÎN COMUNITATE, Piedone descurcă, Piedone rezolvă, PIEDONE POATE!”

Postarea a fost primită cu entuziasm din partea comunității locale, iar primarul a subliniat importanța dialogului și a conexiunii cu oamenii din jur. Un moment apreciat pentru autenticitatea și umorul caracteristic primarului Piedone.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole