Primele cuvinte ale lui Donald Trump după ce victoria lui Joe Biden a fost validată de Congres

După ce victoria de la alegerile prezidențiale a lui Joe Biden a fost validată de Congresul american, fostul președinte al SUA Donald Trump a spus că tranziția de pe 20 ianuarie va fi una „pașnică”.

Chiar dacă nu sunt total de acord cu rezultatul alegerilor, iar faptele mă susțin, totuși va exista o tranziție pașnică pe 20 ianuarie(…)Am spus mereu că ne vom continua lupta pentru a ne asigura că vor fi numărate doar voturile legale. Deși acest lucru reprezintă sfârșitul celui mai bun prim mandat din istoria prezidențială, este doar începutul luptei noastre pentru a face din nou America măreață”, a spus Trump în comunicatul de presă, relatează CNN.

Victoria preşedintelui ales Joe Biden de la scrutinul prezidenţial din 3 noiembrie a fost ratificată, joi, 7 ianuarie, de Congresul SUA. Conform EFE și Agerpres, ratificarea are loc imediat după asaltul asupra Congresului comis de susţinători ai lui Donald Trump. Susținătorii preşedintelui în exerciţiu au acționat violent cu scopul de a bloca procesul de confirmare a rezultatelor electorale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole