Primele imagini de la locul incendiului din Constanța

Au apărut primele Imagini dramatice, după incendiul de mari proporții izbucnit într-un bloc din Constanţa. Sute de oameni au fost evacuaţi, iar opt locatari au ajuns la spital, cu arsuri sau din cauza intoxicaţiilor cu fum.

Focul a pornit la subsolul clădirii, iar flăcările au cuprins zecile de maşini parcate în subteran. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

Suntem aici! E blocul praf! Incendiu! A ars tot! Uite acum intrăm în apartament să vedem”, spune unul dintre locatarii care s-au întors la fața locului.

250 de oameni au fost luați prin surprindere de incendiul izbucnit după miezul nopții. Cuprinși de panică, mulți au ieșit din casă desculți, cu pături pe umeri.

Eram cu un unchi aici, jos, la apartament, unde a luat foc, nu știam ce s-a întâmplat, am văzut o femeie, am împins-o rapid, am intrat, am deschis geamurile, cred că de jos de la mașini a fost un scurtcircuit din parcare. Blocul e din polistiren, s-a aprins repede”, spune un alt bărbat.

Din primele informații, parcarea blocului nou-construit nu avea autorizație de securitate la incendiu.

Proprietarii din bloc spun că cel mai probabil focul a izbucnit de la un scurt-circuit electric. Toate apartamentele au fost afectate. În total au fost evacuați 250 de locatari din imobilul care a luat foc.

Blocul a ars aproape în totalitate, la fel și parcarea. Și mașinile parcate pe stradă au fost avariate, nu doar cele aflate în subsolul unde a izbucnit incendiul.

Au fost evacuate în jur de 250 de persoane, din care peste 70 de copii. Multe s-au adăpostit pe terasa blocului. În total au fost afectate 150 de apartamente. Am alocat 35 autospeciale, echipaje medicale, au fost alocate forțe de la inspectoratul județean de urgență și forțe de la Ialomița și Călărași.

Din informațiile de până acum, focul a fost inițiat în parcare”, a declarat Cristian Amarandei, șeful ISU Dobrogea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...