PRIMUL parc cultural de distracții din România

Publicat: 17 aug. 2020, 16:05, de Roxana Roseti, în Cultură , ? cititori
PRIMUL parc cultural de distracții din România

Curtea Operei Comice pentru Copii (OCC) din București s-a transformat într-un adevărat parc de distracții pentru copiii de toate vârstele. Intitulate generic “Vara la OCC”, activitățile propuse de instituția de cultură dedicată celor mici sunt atractive și foarte educative, în așa fel încât copiii, alături de părinți, să petreacă împreună timp de calitate.

Toate activitățile sunt organizate astfel încât toate măsurile de siguranță să fie respectate, iar zâmbetele sub măscuțe sunt obligatorii pentru toți participanții.

Astfel, în weekendul 14 – 16 august deja s-a dat startul la distracție cu următoarele atracții:  Școala de șoferi OCC – pune la dispoziție copiilor mașinute pe măsura lor cu care se pot plimba în voie pe traseul special creat în curtea OCC și se vor familiariza cu regulile de circulație; Water Fight Arena – copiii, dar și părinții se pot bucura de o porție răcoroasă de bătaie cu apă. O activitate care îi face fericiți pe cei mici și cei mari deopotrivă; Express OCC – trenulețul care face înconjurul OCC; Râul OCC – singurul râu navigabil din București, iar plimbările cu bărcuța, într-o zi călduroasă de vară, sunt perfecte; Aventura Parc – îi provoacă pe toți copiii să parcurgă trasee cu grade de dificultate diferite, îi stimulează și îi convinge că sportul și activitățile în aer liber sunt cu adevărat distractive.

Pentru a testa imaginația

De asemenea, imaginația și creativitatea celor mici este provocată la Ateliere OCC. O serie de ateliere de creație îi așteaptă pe cei care vor să-și testeze imaginația. Copiii iubesc atelierele, iar bucuria este și mai mare atunci când pleacă acasă cu un obiect creat de ei: o ramă foto, o figurină, o păpușă, un zmeu sau chiar sistemul solar.

Începând cu weekendul viitor, lista de activități a parcului de distracții al Operei Comice se completează cu: Cinema, Observator de stele, Grădina cu fluturi, Sera plantelor carnivore, Copacul Păsărilor și altele.

Program Vara la OCC: Vineri: 18:00-20:30; Sâmbătă: 10:00-13:00 și 18:00-20:30; Duminică: 10:00-14:00