Principesa Margareta şi Principele Radu au vizitat noul sediu Google din București

Publicat: 08 dec. 2022, 18:41, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Principesa Margareta şi Principele Radu au vizitat noul sediu Google din București

Principesa Margareta şi Principele Radu au vizitat noul sediu Google din București. Birourile poartă numele unor personalități importante ale României, precum Regina Maria, Constantin Brâncuși, Aurel Vlaicu și Nadia Comăneci. 

Membrii Familiei Regale au fost întâmpinați cum se cuvine de directorul general Elisabeta Moraru, de Lavinia Neagoe, director Engineering şi de Patrick Wornking, director Central and Eastern Europe.

„Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu au luat cunoştinţă cu cel mai nou dintre sediile Google Romania şi au vizitat toate birourile şi spaţiile de lucru. Birourile poartă numele unor personalităţi importante ale României, precum Regina Maria, Constantin Brâncuşi, Aurel Vlaicu şi Nadia Comăneci. Cuplul regal a discutat cu angajaţi Google despre proiectele lor, în tehnologia electronică, în cercetare şi în economie, cea mai mare parte direct legate de tânăra generaţie din Român. Vizita regală a continuat vizita la Laboratorul de scanare 3D, dotat cu tehnologie de ultimă generaţie”, a transmis Familia Regală.

În prezent, în ţara noastră există mai multe sedii, iar trei dintre ele se află în Bucureşti. Sediile din Capitală fac parte din cele peste 70 de birouri pe care Google le are în 40 de ţări din lume