Priscilla Presley contestă testamentul fiicei sale, Lisei Marie Presley

Publicat: 31 ian. 2023, 16:23, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Priscilla Presley contestă testamentul fiicei sale, Lisei Marie Presley
Lisa Marie Presley, împreună cu părinții săi, Priscilla și Elvis Presley FOTO: People

Scandal după moartea Lisei Marie Presley. Priscilla Presley a contestat în justiție validitatea testamentului fiicei lor decedate.

Priscilla Presley a contestat în instanță un amendament din anul 2016, care a înlăturat-o pe Priscilla din funcția de administrator al succesiunii, potrivit BBC.

Avocații acesteia susțin că în document numele mamei sale este scris greșit și are o semnătură care pare neobișnuită.

Tot același amendament îi înlătură pe mama sa și pe fostul ei manager de afaceri, Barry Siegel, din funcția de co-administratori și îi înlocuiește cu copiii ei, Riley, în vârstă de 33 de ani, și Benjamin Keough.

Benjamin Keough a murit în 2020, la vârsta de 27 de ani. Riley Keough este o actriță care a jucat în filmul „The Devil All the Time” din 2020 și în serialul Amazon „The Terminal List”.

Mai mult,  Priscilla Presley susține că amendamentul nu i-a fost niciodată înmânat în timpul vieții fiicei sale, așa cum prevedea în mod expres testamentul.

Contestarea testamentului are loc la mai puțin de o săptămână după ce familia Lisei Marie Presley a participat la o slujbă publică de comemorare a acesteia la moșia Graceland a familiei din Memphis, Tennessee.

Reamintim că, singura fiică a lui Elvis Presley și fosta soție a lui Michael Jackson a suferit un stop cardiac. În ciuda eforturilor medicilor, cântăreața a murit, a confirmat mama ei.

Vestea tragică a morții Lisei Marie Presley a fost dată chiar de mama sa.

„Cu inima grea trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a lăsat. A fost cea mai pasionată, puternică şi iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a declarat mama sa, Priscila Presley, citată de CNN.

„Vă cerem intimitate în timp ce încercăm să facem față acestei pierderi profunde. Vă mulțumim pentru dragoste și rugăciuni. În acest moment nu vom face alte comentarii”, a mai spus mama acesteia.