Prize incastrabile pentru blat – investiții mici, efecte mari

Câți dintre voi nu s-au aflat măcar o dată în fața unei situații precum aceasta: tocmai ați despachetat ambalajul în care se găsește robotul de bucătărie (sau aparatul de cafea) comandat, însă bucuria achiziției vă este brusc umbrită de faptul că firul prea scurt de conectare a acestuia la curent nu ajunge la cea mai apropiată priză din bucătărie. Iar prelungitorul, deși se poate dovedi salvator, strică tot apectul cu grijă gândit al încăperii…

Investiții mici, efecte mari

Ce-i de făcut? Soluția este simplă, la îndemână și mult mai ieftină decât să spargeți faianța, pereții și să refaceți instalația electrică, pentru a adăuga prize care nu au fost puse de la bun început. Nu vă apucați de o astfel de muncă! Investiți doar într-o priză încastrabilă blat și problema se va rezolva mult mai simplu.

Prizele blat (denumite și prize încastrabile) se încorporează rapid și ușor în blatul din bucătărie și vă oferă câteva avantaje esențiale atât din punct de vedere al funcționalității, cât și al esteticii:

  • Vin în forme diferite, ca să se potrivească oricărei cerințe: pot fi orizontale, verticale sau rotunde
  • Pot avea una, două sau mai multe intrări și, totodată, pot avea și intrări USB
  • Sunt super rapid și ușor de instalat
  • Vă ajută să faceți economie de spațiu
  • Sunt rezistente în timp
  • Toate intrările lor pot fi folosite simultan
  • Au design modern și dimensiuni reduse
  • Sunt realizate din materiale de calitate, care conferă protecție și siguranță

Investiția într-un astfel de accesoriu pleacă de la câteva zeci de lei și poate ajunge la două-trei sute de lei, în funcție de model și necesitățile deservite. Dar costurile variantei clasice (spart pereți și refăcut instalația) sunt de cel puțin câteva sute (dacă nu mii) de lei. În schimb, cu o priză încastrabilă în blatul din bucătărie, faceți o investiție mică și obțineți rezultate bune, imediate și durabile.

Un alt minunat avantaj al acestui tip de accesoriu este că poate fi folosit în orice altă încăpere, nu doar în bucătărie. Da, inițial, prizele blat au fost gândite pentru aparatura electrocasnică pe care o utilizăm în bucătărie – robot, mixer, aparat de cafea, blender și altele. Dar acum, mai ales că sunt diversificate și cu intrările USB, ele pot fi amplasate și în alte camere – spre exemplu, în birou sau în camera de zi ori chiar în dormitor, dacă vă doriți să nu întindeți cabluri și prelungitoare prin toată casa (și nici să faceți prize pe toți pereții).

În condițiile în care tehnologia modernă ne vine în ajutor cu tot mai multe dispozitive inteligente care să ne facă viața mai ușoară, investiția într-o priza blat de calitate este, la rândul său, soluția inteligentă și practică prin care putem folosi cât mai eficient și mai ușor gadget-urile pe care le achiziționăm. Rezultatele obținute vor fi de lungă durată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...