Problemele se țin lanț de Dan Morega. Mașina sa a fost implicată într-un accident rutier FOTO

Publicat: 07 apr. 2024, 17:30, de Cezar Andrei, în POLITICĂ , ? cititori
Problemele se țin lanț de Dan Morega. Mașina sa a fost implicată într-un accident rutier FOTO
Problemele se țin lanț de Dan Morega. Mașina sa a fost implicată într-un accident rutier FOTO

Ghinioanele se țin scai de Dan Ilie Morega! Fostul prefect de Gorj, aflat în arest la domiciliu, a aflat cu stupoare că mașina sa a fost implicată într-un accient rutier. Autovehicululul se afla în parcare în momentul în care a fost lovit.

Accidentul în care a fost implicat bolidul de lux al baronului de Gorj s-a produs pe o stradă din Târgu-Jiu, el aflându-se în arest la domiciliu, în localitatea Baia de Aramă din Mehedinți.

O șoferiță a pierdut controlul volanului și a lovit mașina lui Dan Ilie Morega, informează Antena 3 CNN. Autovehiculul condus de femeie a fost cel mai avariat și a fost ridicat de la locul accidentului cu platforma.

Citește și: Dan Ilie Morega rămâne în arest la domiciliu. Decizia instanței este definitivă

Fostul prefect al județului Gorj nu are voie să părăsească locuința, după ce a încălcat controlul judiciar și s-a urcat la volan, deși avea interzis să mai conducă.

Dan Morega a anunțat că va candida la președinție

În cursul acestei săptămâni, Dan Ilie Morega a fost externat de la Psihiatrie. Întrebat fiind cum vede măsura arestului la domiciliu, Morega a răspuns:

”Anormală. Nu mi se pare corectă, pentru că este în baza unor mafii. Și dacă vreți să știți, voi candida la prezidențiale”.

Citește și: Circul continuă cu Dan Ilie Morega! A ajuns din nou la psihiatrie, după ce a lovit o jurnalistă

în fișa de externare a fostului prefect, medicii i-au recomandat să fie în permanență însoțit de o persoană și să continue cu strictețe tratamentul prescris. De asemenea, el va trebui să meargă periodic la control.

Sursă foto: Gorj TV.