Propunere CNSU: Accesul în magazinele alimentare din mall-uri ar urma să fie permis și pentru cei care nu au certificatul verde

Accesul în magazinele alimentare din mall-uri ar urma să fie permis și pentru cei care nu au certificatul verde COVID, pe baza unei propuneri făcută joi de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Totodată, starea de alertă se prelungește pentru încă 30 de zile. Masca rămâne obligatorie în aer liber, iar evenimentele private sunt în continuare interzise. Fără certificat verde în magazinele alimentare care se află în mall-uri. Măsura a fost cerută încă de săptămâna trecută de reprezentanții industriei. Potrivit propunerii CNSU, trebuie stabilite culoare dedicate de intrare/ieșire și asigurată o suprafață de minimum 4 MP pentru fiecare persoană.

Mai mult, numărul coșurilor de cumpărături va fi limitat la numărul maxim de persoane care se pot afla simultan în magazin. Aceasta este principala modificare în hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență care prelungește Starea de Alertă.

Rămâne obligatorie masca de protecție în toate spațiile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...