Protejarea nivelului de trai al populației și un plan integrat pentru securitatea alimentară – printre prioritățile PSD

Protejarea nivelului de trai al populaţiei şi un plan integrat pentru securitatea alimentară a ţării se află printre priorităţile Partidului Social Democrat pentru următoarele luni de guvernare.

Potrivit unui document al PSD, printre priorităţi se află noi măsuri de sprijin economico-social pentru românii cu venituri mici, pensionari şi categorii vulnerabile, protejarea nivelului de trai al populaţiei prin combaterea creşterii preţurilor şi descurajarea speculei, precum şi un plan integrat pentru securitatea alimentară a ţării şi susţinerea agricultorilor, fermierilor şi procesatorilor.

Totodată, finanţarea instalaţiilor de energie verde pentru infrastructura critică a statului, semnarea tuturor contractelor la „Autostrada Moldovei”- A7 (320 de km) şi dezvoltarea resursei umane din sănătate, în parteneriat cu mediul universitar, reprezintă alte priorităţi ale social-democraţilor, mai arată documentul transmis de Biroul de presă al PSD.

Nu în ultimul rând, pe lista PSD se află extinderea programelor de susţinere a elevilor vulnerabili din mediul rural, un sistem de deduceri fiscale pentru familiile cu mai mulţi copii, exploatarea superioară a cuprului şi grafitului pentru semiconductori şi baterii electrice produse în ţară, dar şi „administraţiile PSD, campioane la proiecte finanţate din bani europeni”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...
Justiție CCR

Surpriză: Cine sunt judecătorii pensionari respinși de CSM la examenul de...

Mai mulți magistrați pensionari s-au prezentat în urmă cu câteva zile la CSM la examenul de reîncadrare în sistem, însă nu a fost cu...