Protest al parlamentarilor şi consilierilor locali ai PSD faţă de retragerea finanţării pentru patru spitale

Parlamentarii şi consilierii locali ai PSD din Capitală au protestat, vineri, în curtea sediului central al partidului, faţă de decizia Consiliului Local al Sectorului 1 de a retrage finanţarea pentru patru spitale.

Protestăm vehement încă o dată şi astăzi pentru tăierea finanţării a patru mari spitale din România de către Consiliul Local al Sectorului 1 şi doamna primar a Sectorului 1, Clotilde Armand. Considerăm că, mai ales în plină pandemie, România nu îşi poate permite să taie finanţarea niciunui spital.

Acum aproape 20 de ani, printr-o hotărâre de Guvern, 19 spitale au fost trecute în administrarea Primăriei Capitalei şi niciun primar general nu a îndrăznit să taie finanţarea acestor spitale, dimpotrivă, aş spune, iar cele 4 spitale care sunt acum în situaţia de a fi in aer au fost transferate tot prin acea hotărâre de Guvern către Consiliul Local al Sectorului 1 şi, de asemenea, niciun primar al Sectorului 1, indiferent de culoarea politică şi niciun consilier local, nimeni, nu a îndrăznit să taie finanţarea a 4 spitale atât de importante din Bucureşti şi din ţară„, a spus preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD, potrivit Agerpres. .

Alături de Gabriela Firea, în curtea sediului central al PSD au fost prezenţi parlamentarii şi consilierii generali şi locali ai PSD de Bucureşti, care au venit cu afişe cu fotografiile şi numele unor consilieri locali de la PNL şi USR PLUS sub care era scris „Vinovat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...