PSD contestă starea de alertă impusă în Sectorul 1, din cauza gunoaielor

Social – democrații susțin că este exagerată reacția Prefecturii București, de a admite solicitarea instituirii stării de alertă în Sectorul 1, din cauza gunoaielor parțial ridicate. În replică, liderul USR-PLUS Vlad Voiculescu, șeful de partid al primarului Sector 1, acuză gruparea social – democrată că susține mafia.

„Partidul Social Democrat Sector 1 consideră că această decizie nu este întemeiată legal și reprezintă doar urmarea firească a unei situații de criză declanșată și întreținută de către Primarul Sectorului 1, doamna Clotilde Armand.

În plină stare de alertă declarată la nivel național, CSU Sector 1 mai suprapune o altă stare de alertă locală, fapt ridicol și fără precedent în România și care nu arată decât înrădăcinarea unei mentalități autoritare și a unor precedente toxice. Altfel spus, politicienii de dreapta – în speță, Clotilde Armand – nu pot da nici cu mătura fără o stare de alertă declarată oficial?

Am semnalat în repetate rânduri că lupta doamnei Armand cu operatorul de salubrizare afectează interesele cetățenilor și este dusă cu incompetență și rea-credință, generând penalități împovărătoare la bugetul local, dar și cheltuieli suplimentare prin achiziții total netransparente. 

Opriți acest bâlci costisitor și ridicați, deopotrivă, gunoiul și starea de alertă!”,  transmite printr-un comunicat de presă președintele interimar PSD Sector 1, Florin Manole.

În replică, Vlad Voiculescu, președintele Alianței USR – PLUS București și șeful de partid al edilului Clotilde Armand, consideră că gestul adversarilor politici este unul menit să sprijine mafia.

„PSD susţine gunoaiele. Cele de pe străzi de data asta. PSD susţine mafia. Mafia gunoaielor de data asta. Nu există soluţii simple pentru criza gunoaielor din sectorul 1 dar să pretinzi că lucrezi în interes public împotrivindu-te curăţării gunoaielor de pe străzi este pur şi simplu… mizerabil”, a scris Voiculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...