Arafat, aluzii la situația senatorului Șoșoacă: Te întrebi dacă persoana respectivă mai poate să-și exercite funcțiile

Șeful DSU Raed Arafat sugerează că în cazul persoanelor care sunt exceptate de la portul măștii trebuie ridicată întrebarea dacă acestea își mai pot exercita funcțiile.

„Noi avem și la purtarea centurii de siguranță și la mască, avem undeva că, dacă din motive medicale n-o poți purta, dar aici trebuie motive medicale reale, trebuie să fie ceva foarte serios, care după asta te întrebi dacă persoana respectivă mai poate să-și exercite funcțiile(…)În momentul în care n-ai posibilitatea să porți masca sau nu vrei, participi online, există tehnologie modernă, să nu fii fizic la fața locului”, a spus Arafat la Digi24.

Precizările lui Arafat vin după conflictul care a apărut în urmă cu o zi din cauza faptului că senatorul AUR Diana Șoșoacă refuză să poarte masca de protecție, explicând că suferă de mai multe afecțiuni medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...