Rareș Bogdan a șocat audiența la lansarea candidaților PNL Buzău! ”Curge lapte și miere”

Publicat: 09 apr. 2024, 18:29, de Filon Stan, în POLITICĂ , ? cititori
Rareș Bogdan a șocat audiența la lansarea candidaților PNL Buzău! ”Curge lapte și miere”
Rares Bogdan a socat audienta la lansarea candidatilor PNL Buzau

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a participat marți la lansarea candidaților liberali din Buzău pentru alegerile locale din data de 9 iunie, unde a venit cu mesaje triumfaliste.

Rareș Bogdan a șocat audiența la lansarea candidaților PNL Buzău, unde a spus că acolo unde sunt liberali la conducerea judeţelor, curge lapte şi miere, iar acolo unde sunt socialişti, situaţia e diferită, cu câteva excepţii.

Rareș Bogdan a participat la lansarea candidaților PNL Buzău

Totodată, RareșBogdan se pare că a pornit în campania pentru prezidențiale! Le-a transmis liberalilor buzoieni să vorbească în fiecare casă, în fiecare loc, în fiecare piaţă, în fiecare târg, cafenea şi la fiecare ieşire publică despre domnul general Nicolae Ciucă şi să îi convingă pe buzoieni de ce preşedintele PNL este opţiunea cea mai bună pentru a conduce România.

”Diferenţa dintre Buzău şi Alba nu ar trebui să fie atât de mare doar că, în Alba, de 34 de ani judeţul este condus de liberali şi administraţii liberale, adică 67 de primării din 74, iar la Buzău sunt administraţii socialiste de 34 de ani cu un mic intermezzo al unuia care după ce a câştigat la PUSL a plecat la PSD. În rest, lucrurile se văd din avion, acolo unde sunt liberali la conducerea judeţelor şi liberalii conduc administraţiile locale, curge lapte şi miere, vin investiţii străine, vin bani europeni. Acolo unde sunt socialişti, situaţia e diferită, cu foarte mici excepţii”, a spus europarlamentarul PNL, potrivit News.ro.

Rareş Bogdan le-a transmis liberalilor să vorbească în campanie despre preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, pe care să-l recomande pentru Palatul Cotroceni.

”Va trebui să vorbiţi în fiecare casă, în fiecare loc, în fiecare piaţă, în fiecare târg, cafenea şi la fiecare ieşire publică despre domnul general Nicolae Ciucă, cu care aţi avut ocazia să convieţuiţi, să trăiţi, să fie consăteanul, cojudeţeanul dvs şi că îl cunoaşteţi foarte bine, să îi convingeţi pe buzoieni de ce este opţiunea cea mai bună pentru a conduce România în următorii 5 ani de zile. Şi sunt convins că o să o faceţi”, a mai spus Rareş Bogdan.