Rareș Bogdan l-a scuturat pe candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei! ”Catălin, nu mai fugi de presă”

Publicat: 11 apr. 2024, 19:33, de Filon Stan, în POLITICĂ , ? cititori
Rareș Bogdan l-a scuturat pe candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei! ”Catălin, nu mai fugi de presă”
Rares Bogdan l-a scuturat pe candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei! ”Catalin, nu mai fugi de presa”

Rareș Bogdan a venit cu un sfat pentru Cătălin Cîrstoiu așa cum numai un contracandidat putea să o facă. Culmea, cei doi sunt în aceeași barcă. Vezi în rândurile de mai jos ce i-a transmis europarlamentarul candidatului PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, suspectat de incompatibilitate.

Rareș Bogdan a comentat acuzațiile de incompatibilitate de care este suspectat candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei. Europarlamentarul a spus că nu cunoaște datele exacte, așa că nu îl poate apăra pe Cătălin Cîrstoiu, însă i-a dat un sfat prietenesc, mai ales că Rareș Bogdan este fost jurnalist.

Mai exact, Bogdan i-a transmis candidatului suspectat de incompatibilitate să nu mai fugă niciodată de presă și de întrebările jurnaliștilor, așa cum a făcut-o recent Cătălin Cîrstoiu, atunci când nu a vrut să răspundă presei cu „Da” sau „Nu” la întrebarea dacă a acordat consultații în privat în 2023 în timp ce era manager de spital, lucru interzis de lege.

„Sfatul meu este să nu fugă de presă. Să răspundă la întrebări, asta i-am spus și eu, ‘Cătălin, te rog frumos, lămurește lucrurile, nu lăsa să planeze în spațiul public’. L-am rugat pe dl Cîrstoiu cât se poate de civilizat și constructiv să lămurească această chestiune, eu oricât de bine intenționat sunt nu am datele să îl sprijin. Să nu mai fugă niciodată de presă”, a declarat Rareș Bogdan.

Cătălin Cîrstoiu a refuzat, miercuri seară, să răspundă întrebărilor jurnaliștilor legate de consultația remunerată la clinica privată care e deținută de soția sa, Monica-Mihaela Cîrstoiu. Candidatul a spus că este în curs o investigație a Agenției Naționale de Integritate, apoi a plecat.

„Eu nu am încălcat legea, nu sunt în incompatibilitate, iar mizeriile din campania electorală sunt tipice și mă așteptam la acest lucru”, a spus candidatul PNL-PSD.