Reacția Gabrielei Firea după ambuteiajele de pe recent inauguratul pod Ciurel

Speriată de reacțiile adverse după aglomerația de pe recent inauguratul pasaj Ciurel, Gabriela Firea a ieșit la rampă cu o serie de declarații susținute, cum altfel, pe pagina sa de Facebook.

„Voi spune adevărul gol goluț despre podul Ciurel”, a spus edilul la începutul clipului postat cu câteva minute în urmă. Fără a părea a înțelege că un pod care nu duce nicăieri are darul de a crea ambuteiaje în loc să le elimine, Gabriela Firea a ținut să menționeze că ideea proiectului s-a născut acum 14 ani și că lucrările au durat 10 ani.

Surprinzător, ea consideră că deschiderea circulației pe un pod care „descarcă” traficul pe câteva străduțe înguste a fost un lucru bun. „Se vede că circulația a fost fluidizată deja, deci nu am stat, am lucrat în toată acestă perioadă”, a menționat Firea.

Mai mult chiar, fără a explica bucureștenilor care stau zeci de minute pentru a traversa podul de ce a fost nevoie să inaugureze un proiect de infrastructură neterminat, actualul primar al Bucureștiului a preferat să arate că lucrări vor continua și că se va trece în curând la exproprieri pentru a continua artera către scopul său inițial, acela de a se uni cu autostrada A1 (București – Pitești). Ca dovadă, Gabriela Firea a prezentat câteva documentele și hărțile proiectului.

Conform primarului Capitalei, un „nod” important, cel de la Virtuții a fost finalizat, iar finalizarea acestei prime etape va fi urmată de o a doua care va duce artera până la Centură pentru ca, apoi, fie realizată conexiunea cu A1. „Se va trece la faza a treia, drumul spre A1”, se arată în clipul postat de Gabriela Firea.

Acuzând dezinformări, edilul Capitalei a declarat că va duce până la fârșit proiectul și că „nu sunt bani îngropați în acest proiect”.

Citește și:

https://www.facebook.com/gabifirea/posts/3578640192198762

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...