Reacția Gabrielei Firea după ambuteiajele de pe recent inauguratul pod Ciurel

Speriată de reacțiile adverse după aglomerația de pe recent inauguratul pasaj Ciurel, Gabriela Firea a ieșit la rampă cu o serie de declarații susținute, cum altfel, pe pagina sa de Facebook.

„Voi spune adevărul gol goluț despre podul Ciurel”, a spus edilul la începutul clipului postat cu câteva minute în urmă. Fără a părea a înțelege că un pod care nu duce nicăieri are darul de a crea ambuteiaje în loc să le elimine, Gabriela Firea a ținut să menționeze că ideea proiectului s-a născut acum 14 ani și că lucrările au durat 10 ani.

Surprinzător, ea consideră că deschiderea circulației pe un pod care „descarcă” traficul pe câteva străduțe înguste a fost un lucru bun. „Se vede că circulația a fost fluidizată deja, deci nu am stat, am lucrat în toată acestă perioadă”, a menționat Firea.

Mai mult chiar, fără a explica bucureștenilor care stau zeci de minute pentru a traversa podul de ce a fost nevoie să inaugureze un proiect de infrastructură neterminat, actualul primar al Bucureștiului a preferat să arate că lucrări vor continua și că se va trece în curând la exproprieri pentru a continua artera către scopul său inițial, acela de a se uni cu autostrada A1 (București – Pitești). Ca dovadă, Gabriela Firea a prezentat câteva documentele și hărțile proiectului.

Conform primarului Capitalei, un „nod” important, cel de la Virtuții a fost finalizat, iar finalizarea acestei prime etape va fi urmată de o a doua care va duce artera până la Centură pentru ca, apoi, fie realizată conexiunea cu A1. „Se va trece la faza a treia, drumul spre A1”, se arată în clipul postat de Gabriela Firea.

Acuzând dezinformări, edilul Capitalei a declarat că va duce până la fârșit proiectul și că „nu sunt bani îngropați în acest proiect”.

Citește și:

https://www.facebook.com/gabifirea/posts/3578640192198762

Mai multe articole...

Cele mai citite articole