Reacția lui Dani Mocanu după perchezițiile de la locuința sa: Mascații au venit in căutarea leului

În urma perchezițiilor de miercuri dimineață, manelistul Dani Mocanu a fost dus la audieri la IPJ Argeș în dosarul în care este anchetat pentru maltratarea animalelor.

În cursul dimineții, după perchezițiile de la locuința sa, Dani Mocanu a publicat pe pagina sa de Facebook un video cu momentul în care polițiștii au ajuns la locuința sa.

„Buna dimineața tuturor ! Mascații au venit in căutarea leului … si da … chiar m-au găsit acasă. Din păcate in România un videoclip e mai grav decât acest virus mortal care a făcut înconjurul planetei 🌍
Noi respectam legile și ne supunem … dar unde e leul ???”, a fost mesajul postat de manelist alături de imaginile de pe camerele de supraveghere.

Locuința manelistului Dani Mocanu a fost percheziționată, miercuri dimineață, de către polițiștii de la IPJ Argeș. Descinderile au avut loc după ce cântărețul a apărut într-un videoclip cu un leu care părea că este rănit.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru infracţiuni de cruzime şi rele tratamente aplicate animalelor. „În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. Verificările efectuate de poliţişti până în prezent au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele s-au petrecut, respectiv identificarea şi audierea tuturor persoanelor implicate, precum şi verificarea asigurării condiţiilor de asistenţă medicală, îngrijire şi adăpost pentru animalul din filmare”, au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...