Reacția lui Gabi Tamaș, după ce a comis un penalty la debutul la Petrolul, în meciul cu fosta sa echipă

Gabi Tamaș (38 de ani), fostul căpitan și președinte al celor de la FC Voluntari, care în pauza competițională s-a transferat la Petrolul, a fost protagonistul fazei care a dus la marcarea singurului gol al meciului.

Fundașul l-a lovit pe Armaș, cu cotul în cap, în săritură, iar arbitrul central Găman a dictat penalty pentru formația ilfoveană.

Tamaș a declarat că se aștepta ca arbitrul să se ducă să verifice faza la monitor, la fel cum a procedat la faza din minutul 22, când nu a validat un gol Petrolului.

A fost un duel în careu, în urma căruia arbitrul a decis că a fost penalty pentru că a primit semnale de la VAR. Așa a decis VAR-ul, așa a decis arbitrul.

Întrebarea mea este de ce nu s-a dus să vadă faza, așa cum a fost la golul nostru. Multă lume a spus că golul nostru a fost valid, dar VAR-ul sau arbitrul, nu știu cine,  a decis că trebuie să fie anulat.

Trebuia să meargă și să vadă faza cu ochii lui, acolo, la televizor și să ia decizia după aceea.

La dueluri aeriene nu putem sta cu mâna pe lângă corp. El m-a împins, eu eram în cădere, cumva, a fost un duel.. N-am ce să mai zic”, a spus Tamaș.

În mare parte, noi am controlat meciul, nu știu dacă la posesie, dar la șuturi pe spațiul portii am controlat, dar ei au câștigat trei puncte. Noi suntem supărați, este frustrant când iei gol în ultimele minute.

Eu zic că ne-am pregătit foarte bine pentru acest prim meci”, a mai spus Tamaș, la final.

FC Voluntari s-a impus în meciul disputat în deplasare, la Ploieşti, scor 1-0, luni seară în compania echipei Petrolul, în epilogul primei etape din Superliga 2022-2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...