Reacția MAE la violențele din Washington: Sunt îngrijorătoare și inacceptabile

Violențele de la Washington provocate de susținătorii lui Donald Trump care au ocupat cu forța clădirea Capitolului sunt „inaceptabile”, transmite Ministerul Afacerilor Externe într-un mesaj pe Twitter.

„Violențele de la Capitol Hill din Washington DC sunt îngrijorătoare și inacceptabile. Avem încredere în democrația americană, care trebuie să rămână un model în lume și ne exprimăm încrederea că situația va fi dezescaladată în curând pentru a permite validarea votului”, se arată în mesajul ministerului român de externe.

Miercuri, înainte de ședința Congresului american urma să fie validată alegerea lui Joe Biden în funcția de președinte al Statelor Unite. Clădirea Capitolului a fost ocupată de susținători ai președintelui în funcție, Donald Trump.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...