Reacția premierului la clasarea dosarului 10 August: Sunt dezamăgit

Premierul Florin Cîțu a spus referitor la decizia Tribunalului București de a clasa dosarul 10 august că pe viitor se va asigura că cetățenii României nu vor mai avea parte de abuzuri de acest fel.

„Este o decizie a Tribunalului și nu pot comenta decât ca cetățean. Sunt dezamăgit. (…)Mă voi asigura că cetățenii României nu vor mai suferi abuzuri. Am stat de vorbă cu ministrul Justiției, vom vedea dacă mai există căi de atac”, a afirmat premierul Florin Cîțu în cadrul unei declarații de presă.

În cadrul unui interviu acordat pentru G4Media.ro, premierul Florin Cîțu a spus că i-a solicitat ministrului Justiției, Stelian Ion, să găsească rapid soluții pentru continuarea dosarului 10 August.

„Eu aseară am avut o discuție cu ministrul Justiției. Astăzi avem ședință de guvern, să vedem cam cu ce soluții vine. Cum vom avea soluții, voi ieși cu ele public, dar trebuie cât mai rapid(…)Vă dați seama că sunt dezamăgit, dar nu ne vom opri să încercăm să vedem cum găsim soluții ca vinovații să plătească. Nu ne vom opri. Asta vom face. Am discutat ieri cu ministrul Justiției și vom merge înainte. Să vedem, mai sunt căi. Cu siguranță, în continuare încercăm să rezolvăm problema”, a spus Cîțu.

Dosarul privind intervenția din Piața Victoriei a Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018 rămâne clasat. Decizia Tribunalului București este definitivă. Instanța a respins cererea DIICOT de redeschidere a anchetei.

Citește și

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

  1. Complicitate sau „Eu aseară am avut o discuție cu ministrul Justiției” ?
    CEDO va rezolva disciplinat aceasta problema româneasca.
    Românul vrea din nou si iar nou, pentru nu știm a cita oara…, sa ascundă aceasta mizerie original țigăneasca, sub al sau covor persan .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole