Record mondial întins pe 3 zile: O țară din Asia a raportat cele mai multe cazuri de Covid-19

Este a treia zi consecutivă în care India înregistrează o creștere record a numărului de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus. Sâmbătă, 12 septembrie 2020, țara asiatică a raportat 97.570 de noi pacienți infectați cu Covid-19.

India este a doua țară de pe planetă în care se înregistrează cel mai mare număr de cazuri de infectări cu coronavirus. De la debutul pandemiei, India a raporta 4 663 930 de îmbolnăviri și 77 572 de decese.

Cea mai gravă situație se înregistrează în Statele Unite, une bilanțul îmbolnăvirilor a ajuns la 6 636 266 și cel al deceselor la 197 421.


Numărul cazurilor de îmbolnăviri a crescut considerabil în India după ce guvernul de la New Delhi a relaxat la sfârşitul lunii mai măsurile de carantină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...