Registrul Auto Român are un nou director general

Fostul director economic al Registrului Auto Român (RAR) Alina Niţă este, începând de marţi, directorul general al instituţiei. În urmă cu aproximativ o săptămână, Puterea.ro a dezvăluit că mandatul lui Radian Tufă în funcția de director general al RAR nu va mai fi prelungit, acesta fiind înlocuit de directoarea economică a RAR, Alina Mihaela Niță.

„Alina Niţă este de astăzi (marţi – n.r.) noul director general al RAR”, au anunţat reprezentanţii instituţiei.

Alina Niţă este în echipa Registrului Auto Român de 7 ani, iar în ultimii doi a fost director economic, fiind de profesie economist.

Ea a arătat că îşi va concentra acţiunile de management asupra digitalizării, debirocratizării şi gestionării instituţiei din punct de vedere economic, într-un context dificil, generat de acutizarea problemelor din piaţa auto.

„Sunt adepta comunicării transparente şi a identificării soluţiilor aplicabile cu celeritate. Mă voi implica activ, împreună cu colegii mei experimentaţi din zona tehnică, pentru ca Registrul Auto Român să garanteze prin toate pârghiile creşterea siguranţei în trafic. După 7 ani în RAR, ştiu ce aşteptări au oamenii care ne trec pragul şi nu voi ezita să dovedesc că respectul pentru clienţi, profesionalismul angajaţilor şi calitatea activităţilor prestate sunt o normalitate”, a declarat Alina Niţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...