Registrul Auto Român are un nou director general

Publicat: 01 mart. 2022, 13:00, de Puterea.ro, în Auto , ? cititori
Registrul Auto Român are un nou director general
Alina_Nita

Fostul director economic al Registrului Auto Român (RAR) Alina Niţă este, începând de marţi, directorul general al instituţiei. În urmă cu aproximativ o săptămână, Puterea.ro a dezvăluit că mandatul lui Radian Tufă în funcția de director general al RAR nu va mai fi prelungit, acesta fiind înlocuit de directoarea economică a RAR, Alina Mihaela Niță.

„Alina Niţă este de astăzi (marţi – n.r.) noul director general al RAR”, au anunţat reprezentanţii instituţiei.

Alina Niţă este în echipa Registrului Auto Român de 7 ani, iar în ultimii doi a fost director economic, fiind de profesie economist.

Ea a arătat că îşi va concentra acţiunile de management asupra digitalizării, debirocratizării şi gestionării instituţiei din punct de vedere economic, într-un context dificil, generat de acutizarea problemelor din piaţa auto.

„Sunt adepta comunicării transparente şi a identificării soluţiilor aplicabile cu celeritate. Mă voi implica activ, împreună cu colegii mei experimentaţi din zona tehnică, pentru ca Registrul Auto Român să garanteze prin toate pârghiile creşterea siguranţei în trafic. După 7 ani în RAR, ştiu ce aşteptări au oamenii care ne trec pragul şi nu voi ezita să dovedesc că respectul pentru clienţi, profesionalismul angajaţilor şi calitatea activităţilor prestate sunt o normalitate”, a declarat Alina Niţă.