Paștele Catolic: Se impun restricții de circulație în Ungaria

Sărbătorile Pascale Catolice impun restricții de circulație în Ungaria. În schimb, traficul prin punctele de trecere a frontierei se va desfăşura în condiţii normale.

Circulaţia vehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe teritoriul Ungariei începând de joi.

Autorităţile de frontieră din Ungaria au transmis Poliției de Frontieră din România că începând de joi, ora 23.00 (ora României) până vineri,ora 23.00, și de sâmbătă, ora 23.00 (ora României) până luni, 5 aprilie, ora 23.00, circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe teritoriul Ungariei. Restricţiile intra în vigoare ca urmare a faptului, că în perioada următoare se celebrează Sărbătorile Pascale Catolice”, notează Mediafax.

În aceste perioade, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la finalizarea intervalului pentru care au fost stabilite restricţii de circulaţie pe drumurile publice din Ungaria.

Traficul autoturismelor se va desfășura normal

În intervalul orar menţionat, traficul de călători şi autoturisme prin punctele de trecere a frontierei se va desfăşura în condiţii normale.

Poliţia de Frontieră din România le recomandă şoferilor de automarfare și participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţă, astfel încât să se preîntâmpine apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea. De asemenea, este recomandată consultarea aplicaţiei Trafic on-line dezvoltată și pentru autovehiculele de mare tonaj care este disponibilă pe pagina de internet https://www.politiadefrontiera.ro/ro/traficonline/?vt=2&dt=2 .Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Punctele de frontieră existente la graniţa cu Ungaria pe unde automarfarele pot tranzita sunt pe raza jud. Arad: P.T.F. Nădlac – Nagylak, P.T.F. Nadlac II- Csanadpalota, P.T.F. Turnu – Batonnya; P.T.F. Vărşand – Gyula, pe raza jud. Bihor: P.T.F. Borş – Artand; P.T.F. Borş II- Nagykereki; P.T.F. Valea lui Mihai – Nyirabrany; pe raza jud. Satu Mare: P.T.F. Petea – Csengersima.

Poliţia de Frontieră a pus la dispoziţia participanţilor la traficul transfrontalier numărul de telefon 021.9590 unde pot semnala diferite aspecte despre modul în care a fost efectuat controlul la trecerea frontierei, sesizările fiind preluate de către poliţiştii de frontieră care vor acţiona în consecinţă, legal, de la caz la caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Dragnea Adonis, directorul de la DSVSA Buzău, a divorțat de soție...

Dragnea Adonis Laurențiu, directorul DSVSA Buzău, este doar unul dintre cei trei membrii ai familiei Dragnea care se înfruptă din salarii de peste 10.000...