Restricții de circulație pe A2. Se reiau lucrările de reabilitare a Podului de la Cernavodă

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că de luni se reiau lucrările la Podul de la Cernavodă, situat la kilometrul 157+600 din Autostrada A2, astfel că vor fi instituite restricții de circulație, prin închiderea Căii 2 de rulare, pe sensul de mers Constanța-București.

Practic, vor continua lucrările de reparații și reabilitare, care fuseseră întrerupte pe perioada sezonului estival.

 „Va fi refăcută calea aferentă trotuarelor și a parapetului pietonal, atât pe podul principal, cât și pe viaducte. Pe podul metalic se va înlocui parapetul direcțional, vor fi înlocuite rosturile de dilatație pe calea de rulare, se vor face reparații cu betoane speciale la pile, lucrări de refacere a protecției anticorozive la structurile metalice. La finalizarea lucrărilor starea tehnică a podului va îndeplini cerințele de calitate prevăzute în legea 10/1995 privind rezistența și stabilitatea la acțiuni statice și dinamice, siguranța în exploatare și protecția mediului”, a precizat CNAIR.

Potrivit Companiei de drumuri, Podul de la Cernavodă are o lungime de 1.596 m și este un pod combinat de cale ferată și șosea, de tip constructiv, care împreună cu podul similar peste brațul Borcea (970 m) traversează fluviul Dunărea și conectează orașele Fetești și Cernavodă, între regiunile Muntenia și Dobrogea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

EXCLUSIV. Cutremur în masoneria română: Radu Bălănescu exclus definitiv din Marea...

Scandalurile din ultima perioadă au escaladat atât de mult încât Marea Lojă Națională din România a devenit un circ ambulant unde rolul dresorului este...