Retter Group: Performanță remarcabilă pe Autostrada A7

Publicat: 07 apr. 2024, 18:04, de Vlad Stefan Orjan, în Transporturi , ? cititori
Retter Group: Performanță remarcabilă pe Autostrada A7

Compania românească Retter se distinge prin performanța sa remarcabilă pe șantierul Autostrăzii A7, Lotul 1, unde desfășoară o impresionantă desfășurare de forță la structuri și montaj de grinzi.

În prezent, proiectul se află în etapa a doua de montaj al grinzilor, cu un număr impresionant de 224 de grinzi planificate pentru a fi ridicate, marcând o creștere semnificativă față de primele 78 de grinzi montate în etapa anterioară.

Desfășurarea etapei a doua a început cu pregătiri încă din data de 1 aprilie, iar în 2 aprilie primele grinzi au fost deja ridicate, marcând astfel începutul unei noi faze a proiectului. Ieri, echipa Retter a reușit să monteze nu mai puțin de 17 grinzi, lucrând cu două macarale în tandem, evidențiind astfel un nivel ridicat de eficiență și coordonare.

Retter Group: Performanță remarcabilă pe Autostrada A7

Un moment deosebit s-a petrecut la structura 5, locul și al unei filmări, unde 15 grinzi au fost montate cu succes. Aici, o macara de 250 tone și una de 300 tone au lucrat în tandem pentru a monta grinzile de pe deschiderea centrală, în timp ce grinzile de pe deschiderile marginale ale pasajului au fost montate simultan de către două echipe care au acționat individual.

Strategia de montaj cu două macarale în tandem, fiecare dedicată unei grinzi, a adus un nivel de eficiență care se încadrează în zona de benchmark a performanței. Imaginile recente surprinse la structura 1, unde 15 grinzi au fost montate peste trecerea peste Autostrada A3 într-o singură zi, confirmă încă o dată mobilizarea și profesionalismul echipei Retter.

Cuvinte precum eficiență, performanță, mobilizare, cooperare și profesionalism, reprezintă compania românească Retter, care demonstrează încă odată angajamentul său pentru calitate și excelență în proiectele de infrastructură de amploare.