Piedone conduce detașat în sondajul live de pe Facebook!

Publicat: 05 mart. 2024, 22:10, de Vasile Bahrim, în ACTUALITATE , ? cititori
Piedone conduce detașat în sondajul live de pe Facebook!

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a inițiat luni un apel public pe Facebook, solicitând bucureștenilor să-și exprime opțiunea pentru potențialii candidați la Primăria Generală a Capitalei.

Întrebarea sondajului online, care se desfășoară timp de două zile, este „Cine trebuie să reprezinte nevoile și interesele bucureștenilor la Primăria Capitalei?”

Conform rezultatelor parțiale ale sondajului de opinie, dinamica preferințelor electoratului pe intervalul 4 martie ora 23:50 și 5 martie ora 19:00 arată o consolidare a poziției de lider pentru Cristian Popescu Piedone.

Deși procentajul său a scăzut ușor de la 83.1% la 69.9%, numărul absolut de voturi în favoarea sa a crescut semnificativ, de la 1312 la 8239!

Aceasta reflectă nu numai încrederea alegătorilor, dar și capacitatea lui Piedone de a atrage un electorat larg și diversificat, menținându-se ca favorit în sondaj.

Gabriela Firea și Sebastian Burduja au arătat variații în cotele lor procentuale. Firea a înregistrat o creștere marginală de la 3.9% la 4.0%, în timp ce Burduja a marcat o creștere de la 2.5% la 14.9%.

Nicușor Dan a avut o creștere mediocră

Nicușor Daniel Dan a avut o creștere mediocră de la 10.4% la 11.3%.

Metoda utilizată pentru sondaj se bazează pe verificarea adreselor IP pentru a preveni voturile multiple, un sistem care, cu toate limitările sale în medii unde conexiunile la internet sunt partajate – precum școli, locul de muncă sau acasă – oferă o imagine justă asupra popularității candidaților.

Update ora 20

Astfel, Cristian Popescu Piedone se menține în fruntea sondajului, arătându-și forța electorală și beneficiind și de o campanie de conștientizare eficientă.

Indicatorii sugerează că el a reușit nu doar să-și păstreze susținătorii, dar și să-și consolideze bazinul electoral.

În concluzie, rezultatele parțiale reprezintă un semnal optimist pentru viitorul administrativ al orașului!

Cetățenii care își doresc un oraș la standarde europene mai au doar o zi să-și exprime votul.

Bucureștenii pot vota aici!