Rihanna și Greta Thunberg „au încins spiritele” într-un oraș din India. Mai multe bannere, arse

Mai multe bannere cu Rihanna și Greta Thunberg au fost arse de mulțimea de locuitori ai orașului Delhi pe motiv că vedetele internaționale și-au permis să posteze mesaje de susținere a fermierilor care au izbucnit proteste în India din cauza unor legi agricole noi.

Atât cântăreața de muzică R&B și pop, Rihanna, cât și activista de mediu, Greta Thunberg, au postat pe conturile personale de Twitter mesaje de susținere a fermierilor care cer abrogarea a trei noi legi agricole despre care spun că au fost adoptate de guvern fără să-i consulte și care îi lasă la mila marilor corporații, scrie The Guardian.

Potrivit locuitorilor din Delhi, intervenția vedetelor internaționale în afacerile țării lor nu va putea fi tolerată.

Guvernul indian a făcut unele concesii, însă nu vrea să renunțe la legi, considerând că schimbările vor atrage investiții în acest sector care reprezintă aproape 15% din economia țării.

Mii de protestatari fermieri au înconjurat frontierele orașului Delhi, invadând ulterior centrul orașului indian. În jur de 500 de ofițeri de poliție au fost răniți, iar un fermier a murit în urma protestelor violente.

După o săptămână de conflicte, fermierii au avut o zi de grevă a foamei.

De altfel, autoritățile indiene au blocat accesul la serviciile de Internet pe mobil în mai multe zone din jurul orașului Delhi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...