Risc de incendiu la Marius Nasta: Pompierul spitalului este în concediu de șase luni

Managerul Institutului „Maris Nasta” din Capitală, Beatrice Mahler, spune că la această unitate medicală este angajat un singur pompier care în ultimele șase luni a fost în concediu.

Conform managerului spitalului, pompierul cu pricina a cumulat concediile medicale cu cel de odihnă.

„Aceste persoane sunt foarte greu de sancționat Este nevoie de o reevaluare în acest sens. Dacă vrei să te implici, trebuie să fii alături de oameni”, a spus Beatrice Mahler.

Managerul a precizat că echipa tehnică, care verifică instalațiile este formată din trei angajați, și că în institut sunt doi electricieni.

Referitor la intervenția personalului medical, Mahler a spus: „Angajații și colegii mei s-au comportat exemplar, toți din pavilionul Covid au intrat în zona roșie, adică 24 de persoane – personal medical, asistente, infirmiere, brancardieri”.

Managerul spitalului a mai precizat că medicii de gardă au luat legătura cu familia fiecărui pacient.

Citește și

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

În toată țara, încep înscrierile în clasa 0

Începând de astăzi și până pe data de 14 mai, pot fi depuse cererile pentru înscrierea în învățământul primar. Potrivit calendarului înscrierilor, între 14 şi...

Schimbări majore în Codul Rutier: șoferii pot fi amendați mai ușor

Poliția Rutieră va dezvolta o platformă informatică unde vor putea fi încărcate imaginile cu abateri în trafic. Proiectul de modificare a Codului Rutier, reintrodus în...