Robbie Williams spune că s-a culcat cu patru din cele cinci fete din Spice Girls

Faimosul cântăreț Robbie Williams s-a lăudat că s-a culcat cu patru din cinci fete de la trupa Spice Girls. Mel C ar fi abordat relația sa cu Robbie Williams în noua sa carte.

Fosta vedetă Spice Girls și Robbie Williams au trăit o idilă pe vremea când artistul se afla în trupa Take That, în anii ’90. Mel C a vorbit despre experiența pe care a avut-o cu Robbie Williams, mai exact despre momentul când acesta a declarat pe scenă, în fața publicului, că s-a culcat toate membrele Spice Girls, în afară de una singură.

Această întâmplare a rănit-o foarte mult pe Mel C, la vremea aceea, mai ales că toată lumea chiar a crezut în afirmațiile lui Robbie, fapt care a afectat relația dintre cei doi.

Mel C a decis să scoată adevărul al iveală

Fosta membră Spice Girls a decis să scoată adevărul la iveală prin intermediul cărții autobiografice și a menționat că nu l-a avertizat pe Robbie Williams că va scrie despre el.

Nu l-am avertizat că voi scrie despre el și nici nu i-am reproșat până acum felul în care s-a comportat de-a lungul anilor. Relațiile vin și pleacă. Te doare foarte mult la momentul respectiv, dar odată ce ai trecut peste asta, mergi mai departe. Totuși, a fost plăcut să clarific situația„, a spus Mel C., conform Daily Mail.

Mel B a confirmat ceea ce s-a întâmplat

Totuși, se pare că zvonul nu era departe de adevăr, Mel B confirmând aparent ceea ce s-a întâmplat. Ea a spus: „De fapt, el și-a cerut scuze în mod public față de mine pentru toată acea mizerie. Spunând că, aparent, a făcut-o cu toate cele cinci Spice Girls… Eu am fost cea cu care nu a făcut-o niciodată. El este un prieten de-al meu. Yuck! El fusese cu prietenele mele.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...