România – Armenia 1-0, în preliminariile CM 2022! Tricolorii au urcat pe locul 2, în clasamentul Grupei J

Publicat: 11 oct. 2021, 23:45, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
România – Armenia 1-0, în preliminariile CM 2022! Tricolorii au urcat pe locul 2, în clasamentul Grupei J

Naționala de fotbal a României a învins reprezentativa Armeniei, luni seară, cu scorul de 1-0, într-un meci disputat pe stadionul Steaua, în Grupa J a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022. 

Prima ocazie a partidei le-a aparținut tricolorilor, în minutul 4, când Stanciu a șutat pe lângă poartă. În minutul 25, Keșeru a șutat de la marginea careului, dar mingea a fost deviată în afara terenului, iar gazdele au beneficiat de corner.

Răzvan Marin a centrat de la colțul terenului, iar Alex Mitriță a marcat unicul gol al meciului, cu o lovitură de cap!  

Mitriță a fost aproape de dublă în minutul 33, când a scăpat singur cu portarul, dar a șutat slab. Până la pauză, Răzvan Marin a șutat puternic de la marginea careului, dar portarul advers a respins mingea în corner.

După pauză, armenii au căutat golul egalizator. În minutul 58 Mkhitaryan a trimis pe lângă poartă, cu o lovitură de cap.

 Au evoluat următoarele echipe:

România: Niţă – Raţiu (Manea ’66), Chiricheş, Nedelcearu, Bancu –  R. Marin, Stanciu (Nedelcu ’81), Cicâldău – Mitriţă (Moruţan ’62), Keşeru (A. Ivan ’62), I. Hagi (Mihăilă ’81). Selecţioner Mirel Rădoi;

Armenia: Yurchenko – Terteryan, Voskanyan, Haroyan, Hovhannisyan – Udo (Karapetyan ’82), Grigoryan (Geloyan ’46), Spertsyan (Vardanyan ’77) – Barseghyan (Zelarayan ’46), Mkhitaryan, Bayramyan (Karapetyan ’46). Selecţioner Joaquin Caparros.

 În ultimele două etape al grupei, România va evolua, acasă, cu Islanda, la 11 noiembrie, şi cu Liechtenstein, în deplasare, la 14 noiembrie.

Clasamentuș Grupei J a preliminariilor CM 2022: