Românii s-au călcat în picioare la supermarket să prindă ulei și zahăr la promoție

Românii s-au călcat în picioare încă de la primele ore ale dimineții să profite de reducerile de la magazinul Kaufland Basarabia, deschis joi. Bătaia mare s-a dat pe ulei și zahăr, mai ales că prețurile au fost la nivelul celor de anul trecut, însă și la  carnea de porc au fost promoții atractive.

Citește și Ce salariu au angajații de la Kaufland, în 2022

Astfel, litrul de ulei a avut un preț de 6,99 lei, în timp ce un kilogram de zahăr costa 3,99 lei. Spre comparație, acum, uleiul se vinde în general la prețuri de la 10 lei/litru în sus, iar zahărul trece de 6 lei/kg.

Reprezentanții magazinului au limitat cumpărărturle la un singur bax, așa că mulți, în general pensionari, au stat la coadă de mai multe ori pentru a-și face provizii.

Cât privește carnea de porc, prețul pornea de la 15,99 lei/kg la ceafă.

Kaufland a deschis joi cel de-al 1500-lea magazin din cadrul rețelei la nivel european și al 20-lea din Capitală, unitatea fiind situată pe bulevardul Basarabia.

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...