Rupt din realitate: Un producător chinez „are” mașina zburătoare (VIDEO)

Viitorul este mai aproape decât ne putem închipui. Dacă omenirea pare că nu prea a evouat la capitolul sănătate, iată că la capitolul tehnică stă din ce în ce mai bine.

Producătorul chinez auto Xpeng a dat publicității câteva informații și un clip video al unei mașini zburătoare, care va putea fi utilizat și terestru. Mașina nu poate fi comandată încă, iar compania a adăugat că design-ul final se poate schimba până la lansarea oficială, planificată peste trei ani. 

Potrivit CNBC, mașina are uși laterale care se deschid în sus, dar nu pentru pasageri ci pentru a expanda două rotoare pliabile care transformă mașina într-un elicopter. Nu este clar cât de greu va fi vehiculul și nici de câtă energie electrică va avea nevoie pentru a putea zbura sau pentru a merge pe șosea. Compania a dat însă asigurări că va dispune de mai multe măsuri de siguranță, inclusiv de parașute. 

Nu vă închipuiți că toată această invenție nu are probleme: dacă aceste vehicule ajung să fie utilizate pe scară largă, vor fi dificultăți, inclusiv legate de reglementarea zborului, a culoarelor aeriene, dar și de siguranță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...