Scandal uriaș la Steaua: Foștii mari campioni olimpici și mondiali obligați să dea mesaje de susținere pentru amatorii de la echipa de fotbal

La ora actuală, Clubul Sportiv al Armatei Steaua București este în pragul imploziei ca urmare a unei decizii aberante a noului comandant, colonelul Răzvan Ștefan Bichir.

Nemulțumire și umilință

Echipa de fotbal a CSA Steaua București va susține barajul de promovare în Liga a 2-a și, ca atare, toată conducerea clubului, în frunte cu Răzvan Ștefan Bichir, a intrat în fibrilație.

Dar ceea ce a tensionat foarte tare atmosfera în club a fost decizia comandantul Bichir, care le-a cerut imperativ tuturor foștilor și actualilor sportivi de la CSA Steaua și care sunt medaliați olimpici, mondiali și europeni să transmită mesaje de susținere pentru promovarea echipei de fotbal în Liga a 2-a.

Practic, marii campioni sunt obligați să transmită mesaje de susținere pentru niște amatori care au „topit” în acest sezon peste 1.000.000 de euro, în condițiile în care marii campioni n-au primit niciun sprijin de amatorii din fotbal.

Conflict deschis între Ogăraru și Oprița

Mai trebuie precizat că echipa de fotbal este antrenată de Daniel Oprița, care potrivit informațiilor noastre este remunerat cu vreo 5.000 de euro pe lună.

Chiar dacă va promova în Liga a 2-a, Daniel Oprița nu va fi antrenor pentru că în vară în expiră contractual și șeful secției de fotbal, George Ogăraru, nu-l mai dorește la echipă pentru că nu este primit la antrenamente și nici în vestiar de către Oprița.

4 COMENTARII

  1. Articol de 2 lei.Dezinformare totala.Dl Teleanu, habar nu ai a cui a fost initiativa si cum s-a derulat totul dar arunci cu noroi aiurea.Se vede ca scrii articole mizerabile, fara niciun fundament.Penibil!Din ce in ce mai penibil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...