Scuze inventate pentru încălcarea restricțiilor de noapte: „Am ieșit să văd dacă vă faceți treaba”

În prezent, din cauza pandemiei de coronavirus, oamenii nu mai au voie să iasă din case după ora 23:00, decât pentru motive bine întemeiate, măsură instituită de autorități pentru scăderea numărului de infectări. Cu toate acestea, românii, găsesc tot felul de scuze pentru a încălca carantina de noapte. De exemplu, un bărbat din Galați, le-a spus jandarmilor care l-au întrebat de ce a ieșit pe stradă noaptea că merge la un prieten pentru a vorbi ceva secret.

Potrivit Digi24.ro, la fel cum s-a întâmplat în Capitală, atunci când polițiștii au oprit zeci de oameni după ora 23:00 care au găsit tot felul de scuze,  se întâmplă și în Galați.

Jandarmii au depistat mai multe persoane care nu aveau niciun motiv întemeiat să iasă după ora 23:00. Mai mult, niciunul dintre români nu aveau declarația pe proprie răspundere la ei. În schimb, ei au inventat, pe loc, tot felul de scuze.

Scuzele românilor

„Mi s-a făcut poftă de un trabuc și am mers să-mi cumpăr unul.”

„Am ieșit pe stradă să văd dacă vă faceți treaba.”

„Merg la un prieten că avem un secret de discutat.”

„Îmi place să admir cerul seara, așa că am ieșit și în această noapte”.

Jandarmii din Galați care i-au găsit pe stradă pe acești oameni au aplicat mai multe avertismente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Augustin Oancea, cel mai ”deștept băiat” din pandemie! A participat singur...

Dispariția din piață a celui mai deștept băiat din energie, Bogdan Buzăianu, legat ombilical de curentul ieftin de la Hidroelectrica, a făcut loc pe...