Secretarul de stat al MAE i-a urat bun venit ambasadorului agreat al Republicii Islamice Iran la București

Secretarul de stat pentru afaceri globale şi strategii diplomatice în cadrul Ministerului Afacerilor Externe (MAE), Cornel Feruță, i-a urat bun venit ambasadorului agreat al Republicii Islamice Iran la București cu ocazia vizitei sale pentru a prezenta copiile scrisorilor de acreditare.

Secretarul de stat al MAE l-a primit miercuri, 10 februarie, pe ambasadorul agreat al Iranului în România, Sadat Meidani, în vederea prezentării copiilor scrisorilor de acreditare.

Au fost aduse în discuție relațiile dintre cele două state, în diverse domenii de interes comun, printre care transporturi, cultură, agricultură, educație. Ambii oficiali își doresc, în continuare, o colaborare diplomatică și o cooperare sectorială.

Secretarul de stat a reiterat poziția României privind importanța menținerii viabilității Planului Comun de Acțiune Cuprinzător (JCPOA), precum și a soluționării de manieră cuprinzătoare a problematicii stabilității regionale, prin dialog și diplomație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...