Selena Gomez explică de ce nu va putea niciodată să dea naștere unui copil

Cu ocazia lansării documentarului său la Apple Tv+, Selena Gomez explică, în numărul din 3 noiembrie al revistei Rolling Stone, de ce nu va putea niciodată să aducă pe lume un copil.

Selena Gomez trebuie să facă față bipolarității. Pentru a învinge această boală, ea face un tratament dificil care are consecințe importante asupra fertilității. Medicamentele pe care le ia Selena fac ca niciodată să nu aibă bucuria de a aduce pe lume un copil.

”Este ceea ce mă compleșește cel mai mult… Dar dacă vreau să am copii, voi avea”, a mărturisit vedeta, care știe că va putea să fie mamă într-un fel sau altul.

În vârstă de 30 de ani, fosta parteneră a lui Justin Bieber a făcut dezvăluiri șocante pe Instagram alături de prietena ei Miley Cyrus.

Ea explică modul în care bipolaritatea i-a schimbat viața. ”Nu cu mult timp în urmă, am fost la unul dintre cele mai bune spitale de psihiatrie din SUA și am realizat, după ani în care am trecut prin multe situații diferite, că sunt bipolară”, povestește actrița, care atunci avea 28 de ani.

Și adaugă: Aflând mai multe despre acestă boală m-a ajutat cu adevărat. Nu mă mai sperie. Am văzut-o în familia mea și mi-am spus: Ce se întâmplă? Dar eu sunt din Texas și acolo nu se știe pur și simplu să se vorbească despre asta. Trebuie să fii permanent cool (…) Dar m-am informat și am scăpat de propria mea teamă”, spune Selena cu voce tremurândă.

În documentarul său, Selena Gomez a dorit să fie așa cum este ea cu adevărat pentru ca fanii săi să o poată descoperi 100%. Vedeta nu mai dorește să se ascundă în  spatele unei aparențe. Își dorește să fie iubită pentru ceea ce este în realitate și mai ales să nu mai fie nevoie să fie asociată cu o altă persoană pentru a exista, cum a fost când era în cuplu cu Justin Bieber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...