Șerban Huidu, la 11 ani de la accidentul în care a ucis trei oameni: „La tribunal, eu am pledat vinovat”

Șerban Huidu a vorbit în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D despre accidentul în care a ucis trei oameni, acum 11 ani. Fostul prezentator al Cronicii Cârcotașilor a rememorat tragedia pentru care a primit patru ani de închisoare cu suspendare și a dat asigurări că la vremea aceea a pledat vinovat.

Șerban Huidu spune că în fața judecătorilor a pledat vinovat, pentru comiterea accidentului, recunoscând că este responsabil pentru moartea celor trei victime.

„La tribunal eu nu am pledat nevinovat. Eu am pledat vinovat”, a afirmat Șerban Huidu în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, care va fi difuzată duminică.

Huidu recunoaște că evenimentele tragice prin care a trecut l-au făcut să renunțe la cârcotelile din celebra emisiune pe care o prezenta cu Mihai Găinușă. Totodată, a avut momente când s-a gândit dacă să renunțe total la televiziune.

Accidentele mele m-au făcut, poate, să nu mai fiu atât de incisiv(…). Mai ales, după accidentele mele, au fost situații în care m-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu”, răspunde Șerban Huidu în timpul interviului.

Întrebat dacă și-a revenit după tragedia pe care a comis-o acum 11 ani, Șerban Huidu a dat un răspuns ambiguu.

„Cred că m-am recuperat cât am putut”, a răspuns Șerban Huidu.

Pe 29 decembrie 2010, Șerban Huidu, realizat al emisiunii Cronica Cârcotașilor, a fost internat de urgență în Spitalul Universitar din Innsbruck, Austria, cu hemoragie craniană, în urma unui grav accident la schi.

Un an mai târziu, pe 16 octombrie 2011, Șerban Huidu a provocat un accident rutier pe DN1, în zona localității Timișu de Sus, din județul Brașov, soldat cu 3 morți în mașina avariată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...