Shannen Doherty, afectată de cancer, anunță că „Nu sunt pregătită să plec!”

Shannen Doherty, cunoscută mai ales pentru rolul interpretat în serialul ”Beverly Hills” , suferă de cancer al sânului, cu care se luptă de mai mulți ani. Mai precis Shannen a anunțat că a primit acest diagnostic în urmă cu 7 ani.

Pe Instagram, în 2015, actrița povestea despre diferitele etape ale tratamentului, despre momentele dificile prin care a trecut, cum este cel al căderii părului în urma chimioterapiei. Și tot aici anunța și veștile bune. De exemplu, în 2017, ea scria cu nespusă bucurie că boala este în remisie, pentru ca, în 2020, tot ea să fie în situația de a transmite că boala a revenit, că a avansat și este mai agresivă ca niciodată.

În 2021, într-un interviu acordat publicației Variety, ea evoca modul ei de a face față bolii: cel mai bun exemplu pe care îl pot da persoanelor care au un cancer, dar și celor care nu au această suferință este de a arăta cu cine seamnă pacientul care are cancer. Eu încerc să trăiesc cât mai bine pot eu, să fiu cel mai bun exemplu în acest moment. De asemenea, actrița sublinia că nu a abandonat tratamentele. În plus, ea afirma: Un cancer în stadiul al IV-lea nu înseamnă că viața s-a terminat. Nu înseamnă că nu mai ești bun la locul de muncă. Dimpotrivă”.

Un an mai târziu, ea își dezăluia în ”Elle Espagne” neliniștile și mai cu seamă nevoia de a și pregăti un rămas bun în cazul în care boala nu mai poate fi ținută sub control.

Este dificil de a pune totul în ordine când știi că mai la dispoziție 10 -15 ani de viață, spunea actrița, înainte de a preciza: ”Orice persoană cu cancer în stadiul al IV-lea se confruntă cu această situație: toată lumea te tratează ca și cum ai fi pe cale să mori. Dar eu nu sunt pregătită să plec. Există încă multă viață în mine”.

Dintre lucrurile pe care trebuie să le pună în ordine, Shannen Doherty menționează testamentul, un document esențial, pe care tot amână să-l scrie. ”Încă nu am dispoziția să-mi scriu testamentul, dar trebuie să o fac”.

”Trebuie să-i spun mamei mele anumite lucruri și soțului meu cât de mult înseamnă pentru mine”.

Mama actriței a fost un ”pilon” în toată această perioadă pentru fiica sa, fiindu-i aproape permanent. De asemenea, soțul ei, fotograful Kurt Iswarienko, îi este foarte aproape.

”Kurt și cu mine avem o relație mult mai puternică în prezent. Asta nu înseamnă că nu am avut un mariaj frumos înainte de boala mea. Dar lăsam loc unor lucruri dureroase. Ne certam în loc să rezolvăm problema și lăsam să treacă două zile fără să ne vorbim. Acum nu ne culcăm niciodată fără să ne împăcăm”, a marturisit ea în revista People.

Pe de altă parte Kurt povestește: Cred că oamenii au aceeași imagine asupra cancerului în stadiul al IV-lea – cineva într-un halat gri, pe patul de moarte, privind fără țintă pe fereastră. Dar eu văd aceeași femeie de care m-am îndrăgostit, într-o stare bună de sănătate și plină de viață. Împreună suntem pregătiți să-i facem față”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...