Dezastru în Capitală: Cad pomii pe linia de tramvai și primarul general nu face nimic

Publicat: 18 apr. 2024, 22:42, de Victor Scarlat, în ACTUALITATE , ? cititori
Dezastru în Capitală: Cad pomii pe linia de tramvai și primarul general nu face nimic

Siguranța cetățenilor pusă în pericol în Capitală: N-a trecut prea mult timp de la finalizarea lucrărilor la Podul Grant, care avea rolul de a fluidiza traficul în zonă, și au început să apară problemele. 

De data aceasta, este vorba de un copac căzut peste liniile de tramvai pe sensul de mers către Bulevardul Mihalache.

Joi seara, în jurul orei 22.25 traficul era blocat pe strada Turda, din cauza unui copac căzut peste liniile de tramvai. Pe bună dreptate se pune întrebarea: oare cine se ocupă de siguranța cetățenilor, dacă astfel se situații se întâlnesc la tot pasul?

Oare de câte tragedii este nevoie pentru ca primarul general al Capitalei Nicușor Dan să ia măsuri pentru siguranța locuitorilor acestui oraș?  Oare cine se ocupă de toaletarea copacilor?

Din păcate, ce s-a întâmplat pe linia de tramvai 41, acum,  poate avea loc oriunde în București pe stradă, în parc, la orice pas. Nu trebuie decât să mergeți în Cișmigiul, manageriat de primărița Clotilde Armand, de exemplu, și aveți  ce vedea: dezastru total.  Iată de ce doi primari sunt atât de „iubiți” de cetățenii cărora le este frică să mai iasă din case, mai ales când plouă sau este o furtună.