Simona Bucura Oprescu la reuniunea PES: Suntem împreună pentru viitorul Europei!

Publicat: 08 apr. 2024, 07:06, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Simona Bucura Oprescu la reuniunea PES: Suntem împreună pentru viitorul Europei!

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu a transmis un mesaj cu prilejul reuniunii PES, organizate la București de Partidul Social Democrat şi PES activists Romania. În declarația sa, aceasta a subliniat importanța respectului pentru fiecare individ și necesitatea acțiunii pentru a asigura bunăstare și echitate în societate.

De asemenea, Simona Bucura Oprescu este de părere că ar trebui ”să ne pregătim pentru meseriile viitorului, să ne adaptăm la tranziția verde și digitalizală și să punem accent pe educație pentru a răspunde cât mai bine nevoilor pieței muncii.”.

Redăm mesajul integral transmis de Simona Bucura Oprescu:

”Împreună pentru viitorul Europei!

Viitorul Europei trebuie să fie unul plin de respect pentru fiecare om!

Este momentul acțiunii care să aducă bunăstare și echitate.

Trebuie să ne pregătim pentru meseriile viitorului, să ne adaptăm la tranziția verde și digitalizală și să punem accent pe educație pentru a răspunde cât mai bine nevoilor pieței muncii. E nevoie să construim o piață a muncii puternică pentru a putea plăti salarii bune și pensii decente pentru toți.

Am încredere în #Europa social-democrată, am încredere în Europa socială!

Cred într-un viitor în care fiecare voce contează, fiecare contribuție este valorizată și fiecare persoană este respectată.

Garanția și șansa de a avea o Europă socială sunt candidatura comisarului Nicolas Schmit pentru funcția de președinte al Comisiei Europene. Nicolas Schmit este cel care a luptat și luptă în continuare pentru #integrarea tinerilor în piața muncii, sprijinirea persoanelor cu dizabilități și punerea în valoare a economiei sociale. Acestea sunt instrumentele la îndemână pentru a construi o societate mai incluzivă și echitabilă!

Suntem împreună pentru #viitorul Europei!

Este mesajul pe care l-am transmis la reuniunea PES organizată la București de Partidul Social Democrat şi PES activists Romania.

Felicitări premierului Marcel Ciolacu, preşedinte PSD, comisarulului european Nicolas Schmit, cancelarului Germaniei, Olaf Scholz, preşedintelui PES, Stefan Lofven, secretarului general PES, Giacomo Filibeck, şi vicepreşedintelui PES Victor Negrescu, europarlamentar!”, a transmis Simona Bucura Oprescu.