Simona Halep nu va mai participa la turneul din Africa de Sud: “Nu mai merg pentru că mi-e teamă”

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (30 de ani) a anunţat că nu va mai participa la turneul demonstrativ din Africa de Sud, după ce în această ţară a apărut o tulpină a virusului Sars-CoV-2.

(n.r. – spunându-i-se că turneul nu se mai ţine) Eu am anulat, eu nu mai merg, nu ştiu dacă evenimentul s-a anulat. Nu vreau să vorbesc tâmpenii. Eu nu mai merg pentru că mi-e teamă. Nu vreau să risc nimic„, a spus Halep, la Digi Sport.

Am făcut tratament după turneul de la Linz, nu a fost o accidentare gravă, dar nu am vrut să risc nimic pentru că îmi doream foarte mult să am o perioadă de off-season complexă, cu de toate. A fost o decizie bună că m-am oprit la momentul acela. Acum sunt bine, am început de o săptămână să mă antrenez şi pot să spun că îmi place foarte să fiu pe teren, să încerc să fiu mai bună decât am fost şi mă uit cu încredere spre 2022, pe care îl aştept cu mare drag, pentru că anul acesta nu am jucat foarte mult. (n.r. – despre revenirea în echipă a preparatorului fizic Teo Cercel)

Când s-a aflat pe social media, atunci s-a întâmplat, este un om deosebit, care m-a ajutat foarte mult pe mine, a ajutat echipa cu totul, sunt deja 7-8 ani de când lucram împreună şi mă bucur tare mult să-l am din nou în echipă. A revenit acasă, cum i-am spus eu şi a început să râdă. Mă simt bine cu el şi este exact ce-mi trebuie. Pot să spun că i-am simţit lipsa ca antrenor şi cu siguranţă aş fi gestionat mai bine anumite chestii şi nu aş fi ajuns la accidentări atât de grave, dar atunci când se întâmplă, se întâmplă cu un motiv şi chiar şi accidentarea s-a întâmplat cu un motiv, dar acum nu mai vreau să privesc înapoi negativ, vreau să mă gândesc că orice rău vine spre bine, aşa că Teo e în echipa mea din nou şi atât contează„, a mai declarat Halep, al Digi Sport.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole