Sindicalistul Rădoi se laudă cu susținerea lui Joe Biden

Eternul lider sindical de la Metrorex, Ion Rădoi, este un mare susținător al candidatului republican american Joe Biden, cu care susține că este prieten.

Sindicalistul de la metrou se laudă la membrii săi de sindicat dar și la lideri care s-au perindat pe la conducerea PSD că are o legătură specială cu liderul american de foarte mulți ani, adică cam de când Rădoi a ajuns președinte al Uniunii Sindicatelor Libere Metrou (USLM).

De fiecare dată când un lider PSD candida la președinție, fie că era Geoană sau Ponta, Ion Rădoi venea la PSD cu scrisoare din partea lui Joe Biden de susținere a candidatului PSD.

Acum când Biden candidează pentru președinția SUA, Rădoi a transmis acestuia un mesaj de susținere că, vezi Doamne, sunt vechi camarazi sindicali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...